PREKO 20 SPECIJALNOSTI

 
 
 
KARDIOLOGIJA

 

Mi smo zasigurno najmodernija kardiološka zdravstvena ustanova na području od Istre do Dubrovnika. Kod nas možete napraviti široki spektar pretraga: TEE-srca, ergometrija, holter tlaka, holter srca. Također nudimo usluge iz DJEČJE KARDIOLOGIJE.

KIRURGIJA

 

Naša kirurška ambulanta nudi Vam usluge malih kirurških zahvata u lokalnoj i općoj anesteziji kao što su uklanjanje madeža, sklerozacija i operacije vena, korekcija kapaka, korekcije položaja vanjskog uha i mnoge druge zahvate koje ne zahtjevaju poslijeoperacijsko ostajanje u bolnici.

FIZIJATRIJA

 

Kod pacijenata s ozljedama mišića, kostiju i živčanog sustava, fizikalna medicina pomaže u obnavljanju ili pospješenju funkcije. Specijalist nakon dijagnostičke obrade postavlja dijagnozu i daje plan liječenja i na taj način sveobuhvatno zbrinjava pacijenta, a ne samo jedan izolirani problem.

GINEKOLOGIJA I PORODNIŠTVO

 

Uz praćenje trudnoće naša ginekološka ordinacija ima dijagnostički, preventivni i terapeutski fokus i na taj način brine o zdravlju žena reproduktivne i menopauzalne dobi. Uz visoko obrazovani tim i najmodernije dijagnostičke uređaje, uvijek ste sigurno zbrinuti.

ORTOPEDIJA

 

Uz kompletne ortopedske preglede djece i odraslih, nudimo i ultrazvučne preglede zglobova, punkciju i uklanjanje izljeva iz zglobova, kao i lokalno davanje ljekova. Dio našeg rada su i ortopedski operacijski zahvati u lokalnoj anesteziji, a uz to i moderan pristup regeneraciji hrskavičnog tkiva.

NEUROLOGIJA

 

Neurološki pristup je nadasve multidisciplinaran i uključuje po potrebi i mišljenja od drugih službi kao npr. specijalista fizikalne medicine, kirurga ili interniste. Dijagnostika naše poliklinike raspolaže s EEG i EMNG uređajima, te color-doplerom karotidnih i vertebralnih žila i transkranijalnim doplerom.