Online
Psihologija i psihijatrija

Omogućujemo pacijentima psihološke preglede prilagođene individualnim potrebama, kao i psihološke preglede kroz povjerljive razgovore sa psihijatrom.

Iskusni doktori
Dijagnostika i liječenje

Psihijatrijski pregled se najčešće odvija kroz razgovor sa psihijatrom tijekom kojeg se u ozračju povjerenja zajedničkim radom nastoji što bolje upoznati pacijentove poteškoće, okolnosti koje su do njih dovele, važne činjenice iz prošlosti povezane s aktualnim poteškoćama, kao i sve druge činjenice koje su bitne za kvalitetno dijagnosticiranje stanja i primjenu odgovarajućih terapijskih postupaka. Prvi pregled u pravilu traje 45 minuta i više, dok ostali pregledi mogu biti i kraćega trajanja.

Ovisno o vrsti problema, razlogu upućivanja i zahtjevima liječnika specijalista koji je klijenta uputio, psihološki pregled prilagođava se individualnim potrebama. Uvidom u medicinsku obradu i u razgovoru s klijentom donosi se procjena o opsegu i sadržaju pregleda koji može biti napravljen kroz jedan ili više susreta.

Pregledi dječjeg psihologa odnose se na problematiku iz područja dječje psihologije. Dječja i adolescentna psihologija je posvećena psihičkom razvoju djeteta i adolescenta, razvojnim varijacijama i odstupanjima od prosječnog razvoja te različitim psihičkim tegobama koje mogu nastati u ranom razdoblju života. Od samog rođenja i u prvoj godini života se mladi roditelji mogu susresti s teškoćama u brizi oko djeteta i mogu postati uznemireni i zabrinuti. Svako je dijete posebno jednako kao što je i jedinstvena kombinacija djeteta i njegovih roditelja.

DOKTORI
Izaberite nekog od naših stručnjaka
KONTAKT
Napravite vaš termin!
kontakt
CJENIK
Cjenik usluga
Naziv usluge
Cijena (KM)
Popust uz srebrnu karticu
Popust uz zlatnu karticu
Pregled psihijatra
80,00 KM
100%
100%
Pregled psihologa i/ili psihološko testiranje
70,00 KM
100%
100%
Pregled psihologa - Neurofeedback
80,00 KM
100%
100%
Kontrolni pregled psihijatra
50,00 KM
100%
100%
Kontrolni pregled psihologa
50,00 KM
100%
100%
VITALIS PREMIUM KARTICE
Odaberi karticu
Vitalis zlatna kartica
Vitalis zlatna kartica je namijenjena za najveću brigu o Vašem zdravlju. Kartica uključuje sve naše usluge, bez ograničenja i bez doplaćivanja usluga.
Vitalis srebrena kartica
Vitalis srebrena kartica uključuje također sve naše usluge, jedina razlika je u tome što se određene usluge nadoplaćuju, kao što je navedeno u pravilniku naših kartica.
Vitalis zlatna kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS ZLATNA KARTICA individualna 1999,00 KM
VITALIS ZLATNA KARTICA obiteljska 2999,00 KM
Vitalis srebrena kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS SREBRENA KARTICA individualna 960,00 KM
VITALIS SREBRENA KARTICA obiteljska 1440,00 KM
PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER
Kako biste dobili najnovije vijesti o zdravlju od naših stručnjaka!
newsletter
Vukovarska bb, Mostar 88000 Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
Budite slobodni i pišite nam na mail:
[email protected]
Copyright © 2023 PoliklinikaVitalis. All rights reserved.