Online
Logopedija

Logopedija se bavi prevencijom, dijagnostikom i terapijom poremećaja govora, glasa, jezika, gutanja, slušanja, čitanja, pisanja i svih oblika komunikacije.

Iskusni doktori
Dijagnostika i liječenje

Kada je vrijeme za prvu posjetu kod logopeda, pitanje je sa kojim se susreću mnogi roditelji. Odgovor je prilično jednostavan, ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa komunikacijskim i jezično-govornim vještinama vašeg djeteta, nikada nije suviše rano da potražite stručno mišljenje.

Roditelji bi trebali da odvedu dijete na prvi pregled kod logopeda ukoliko primjećuju da ima:

  • nedovoljno razvijen govor
  • teškoće tokom čitanja i pisanja
  • teškoće prilikom izgovora
  • dijete muca

Logoped će na pregledu procijeniti je li dijete ima poremećaj u jezično-govornom i komunikacijskom razvoju i odrediti terapiju ili dati upute kako da se sa djetetom radi kod kuće. Od izuzetne je važnosti da roditelji budu aktivno uključeni u čitav proces i da redovno vježbaju sa djetetom kako bi se što bolje stimulirala djetetova govorna komunikacija i sama terapija bila što uspješnija.

Odrasli sa neurološkim oštećenjima (npr. pacijenti nakon moždanog udara ili koji boluju od Parkinsonove bolesti ili multiple skleroze) također treba da potraže pomoć logopeda kako bi nadoknadili jezičke vještine i naučili druge načine komunikacije.

DOKTORI
Izaberite nekog od naših stručnjaka
KONTAKT
Napravite vaš termin!
kontakt
CJENIK
Cjenik usluga
Naziv usluge
Cijena (KM)
Popust uz srebrnu karticu
Popust uz zlatnu karticu
Pregled logopeda
70,00 KM
100%
100%
Kontrolni pregled logopeda
50,00 KM
100%
100%
VITALIS PREMIUM KARTICE
Odaberi karticu
Vitalis zlatna kartica
Vitalis zlatna kartica je namijenjena za najveću brigu o Vašem zdravlju. Kartica uključuje sve naše usluge, bez ograničenja i bez doplaćivanja usluga.
Vitalis srebrena kartica
Vitalis srebrena kartica uključuje također sve naše usluge, jedina razlika je u tome što se određene usluge nadoplaćuju, kao što je navedeno u pravilniku naših kartica.
Vitalis zlatna kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS ZLATNA KARTICA individualna 1999,00 KM
VITALIS ZLATNA KARTICA obiteljska 2999,00 KM
Vitalis srebrena kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS SREBRENA KARTICA individualna 960,00 KM
VITALIS SREBRENA KARTICA obiteljska 1440,00 KM
PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER
Kako biste dobili najnovije vijesti o zdravlju od naših stručnjaka!
newsletter
Vukovarska bb, Mostar 88000 Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
Budite slobodni i pišite nam na mail:
[email protected]
Copyright © 2023 PoliklinikaVitalis. All rights reserved.