Online
Endokrinologija i dijabetologija

Endokrinologija je područje medicine koja se bavi funkcijom endokrinih žlijezda (žlijezda s unutarnjim lučenjem) i njihovih hormona u organizmu. Dijabetologija je nauka o šećernoj bolesti, i posljedicama nastalim radi komplikacije šećerne bolesti.

Iskusni doktori
Dijagnostika i liječenje

Endokrinologija je značajna grana interne medicine jer su neke endokrine bolesti vrlo rasprostranjene.

Sve veća izloženost stresu i suvremeni, ubrzani način života te prekomjerni unos, a smanjena potrošnja energije, uzrokuju sve učestalije bolesti endokrinog sustava od kojih su najčešći šećerna bolest i bolesti štitne žlijezde. Endokrinološko-metabolički poremećaji/bolesti ruše kvalitetu života i skraćuju životni vijek.

Endokrini sustav (sustav žlijezda koje luče hormone ) izrazito je složen, postoji međusobna komunikacija među žlijezdama, pa klinička slika bolesti pojedine žlijezde može biti vrlo raznolika. Na poremećaj funkcije endokrine žlijezde se ne može gledati izolirano, za procjenu stanja odnosno težine bolesti izuzetno je važno promatrati sustav u cjelini. Normalna funkcija endokrinog  sustava važna je  za rast i razvoj, spolnu funkciju, plodnost i trudnoću.

Neke endokrinološke bolesti, poput šećerne bolesti, bolesti štitnjače, debljine i osteoporoze su vrlo česte u općoj populaciji, dok su bolesti nadbubrežne žlijezde i hipofize relativno rijetke. Pregled endokrinologa svakako bi bilo dobro napraviti ukoliko se javljaju simptomi poput umora, malaksalosti, debljanje, mršavljenje, žeđanje, nepodnošenje topline ili hladnoće, poremećaji srčanog ritma, spolni poremećaji itd.

DOKTORI
Izaberite nekog od naših doktora
KONTAKT
Napravite vaš termin!
kontakt
CJENIK
Cjenik usluga
Naziv usluge
Cijena (KM)
Popust uz srebrnu karticu
Popust uz zlatnu karticu
Pregled endokrinologa i dijabetologa
80 - 100 KM
100%
100%
Kontrolni pregled endokrinologa i dijabetologa
50 - 75 KM
100%
100%
Mjerenje GUK-a
5,00 KM
100%
100%
VITALIS PREMIUM KARTICE
Odaberi karticu
Vitalis zlatna kartica
Vitalis zlatna kartica je namijenjena za najveću brigu o Vašem zdravlju. Kartica uključuje sve naše usluge, bez ograničenja i bez doplaćivanja usluga.
Vitalis srebrena kartica
Vitalis srebrena kartica uključuje također sve naše usluge, jedina razlika je u tome što se određene usluge nadoplaćuju, kao što je navedeno u pravilniku naših kartica.
Vitalis zlatna kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS ZLATNA KARTICA individualna 1999,00 KM
VITALIS ZLATNA KARTICA obiteljska 2999,00 KM
Vitalis srebrena kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS SREBRENA KARTICA individualna 960,00 KM
VITALIS SREBRENA KARTICA obiteljska 1440,00 KM
PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER
Kako biste dobili najnovije vijesti o zdravlju od naših stručnjaka!
newsletter
Vukovarska bb, Mostar 88000 Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
Budite slobodni i pišite nam na mail:
[email protected]
Copyright © 2023 PoliklinikaVitalis. All rights reserved.