Online
Infektologija

Proučavamo stanja koja su uzrokovana invazijom patogena kao što su bakterije, virusi, paraziti ili gljivice u ljudsko tijelo, koji se zatim razmnožavaju i uzrokuju štetu organizmu.

Iskusni doktori
Dijagnostika i liječenje

Infektivne bolesti su bolesti uzrokovane mikroorganizmima, kao što su bakterije, virusi, gljivice i paraziti. Čovjek ih dobije kontaktom sa drugim oboljelim ljudima, iz okoline koja ga okružuje, kontaktom sa oboljelim životinjama ili ubodom zaraženih insekata kao što su komaraci ili krpelji.

Uobičajeni simptomi infektivnih bolesti su povišena temperatura, glavobolja, osjećaj malaksalosti, mučnina, povraćanje, prolivaste stolice, bolovi u mišićima ili zglobovima. Mnoge od njih daju i specifične simptome na osnovu koji ih raspoznajemo.

Dolazak infektologu podrazumijeva razgovor sa pacijentom o njegovim tegobama uz procjenu rizika za određenu infektivnu bolesti obzirom na uvjete okoliša u kojem živi i radi (anamneza), te infektološki pregled nakon toga. Potom se pregledaju nalazi ranije dijagnostičke obrade i ukoliko je potrebno infektolog daje preporuku za dodatnu dijagnostičku obradu pacijenta. Na kraju se postavlja dijagnoza i daje preporuka za liječenje.

DOKTORI
Izaberite nekog od naših doktora
dr. Željana Sulaver
specijalist infektologije
KONTAKT
Napravite vaš termin!
kontakt
CJENIK
Cjenik usluga
Naziv usluge
Cijena (KM)
Popust uz srebrnu karticu
Popust uz zlatnu karticu
Pregled infektologa
80,00 KM
100%
100%
Kontrolni pregled infektologa
50,00 KM
100%
100%
VITALIS PREMIUM KARTICE
Odaberi karticu
Vitalis zlatna kartica
Vitalis zlatna kartica je namijenjena za najveću brigu o Vašem zdravlju. Kartica uključuje sve naše usluge, bez ograničenja i bez doplaćivanja usluga.
Vitalis srebrena kartica
Vitalis srebrena kartica uključuje također sve naše usluge, jedina razlika je u tome što se određene usluge nadoplaćuju, kao što je navedeno u pravilniku naših kartica.
Vitalis zlatna kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS ZLATNA KARTICA individualna 1999,00 KM
VITALIS ZLATNA KARTICA obiteljska 2999,00 KM
Vitalis srebrena kartica
Informacije
Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis omogućuje vam visokokvalitetnu zdravstvenu njegu i brigu, individualan pristup, posebne pogodnosti za višegodišnje osiguranike kao i dogovaranje termina po vašoj želji.
Cijena
VITALIS SREBRENA KARTICA individualna 960,00 KM
VITALIS SREBRENA KARTICA obiteljska 1440,00 KM
PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER
Kako biste dobili najnovije vijesti o zdravlju od naših stručnjaka!
newsletter
Vukovarska bb, Mostar 88000 Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
Budite slobodni i pišite nam na mail:
[email protected]
Copyright © 2023 PoliklinikaVitalis. All rights reserved.