Radiologija

Poliklinika Vitalis na raspolaganju ima trenutno najnoviju magnetnu rezonancu u regiji, opremljena vrhunskim uređajima, jačine 3 TESLA te nudimo našim klijentima brzo i efikasno snimanje, sa očitanjem nalaza.

Medicina rada i sporta

Poliklinika Vitalis uspješno obavlja preglede iz područja medicine rada i sporta.

Hepatogastroenterologija

Hepatogastroenterologija je grana medicine koja se bavi probavnim bolestima. Hepatogastroenterološka praksa se koncentrira na dijagnostiku i liječenje bolesti jednjaka, želuca, tankog i debelog crijeva, jetre, žučnog mjehura i gušterače.

PET/CT

PET/CT je jedna od najsuvremenijih i najosjetljivijih neinvazivnih nuklearnomedicinskih dijagnostičkih metoda današnjice.

Urologija

Urologija, također poznata kao genitourinarna kirurgija, grana je medicine koja se bavi kirurškim i medicinskim bolestima mokraćnog sustava i reproduktivnih organa. U organe iz domene urologije ubrajaju se bubrezi, nadbubrežne žlijezde, ureteri, mokraćni mjehur, uretra i muški spolni organi.

Psihologija i psihijatrija

Omogućujemo pacijentima psihološke preglede prilagođene individualnim potrebama, kao i psihološke preglede kroz povjerljive razgovore sa psihijatrom.

Pulmologija i alergologija

Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti pluća i dišnog sustava dok se alergologija svodi na savjetovanje pacijenta o prevenciji infekcija i alergija.

Kardiologija

Kardiologija je grana interne medicine koja se bavi liječenjem bolesti srca i krvnih žila.

Nefrologija

Nefrologija kao dio interne medicine bavi se bolestima i poremećajima bubrega i mokraćnog sustava.

Otorinolaringologija (ORL) i maksilofacijalna kirurgija

U Poliklinici Vitalis se rade sve vrste operativnih zahvata iz otorinolaringologije i maksilofacijalne kirurgije.