Online
ODJEL ORTOPEDIJE - pregledi, dijagnostika i operativni zahvati
Aug 25, 2023
FacebookTwitterLinkedIn

- ODJEL ORTOPEDIJE U POLIKLINICI VITALIS je jedini u regiji koji na jednom mjestu, multidisciplinarnim pristupom, koristeći najsuvremeniju opremu, omogućuje vrhunsku dijagnostiku, najbolje terapijsko-operacijske postupke i individualno pripremljenu rehabilitaciju, što je izdvaja od ostalih zdravstvenih ustanova.

-Ozljede koljena, kuka, gležnja, stopala, ramena, lakta i šake mogu biti neke od najbolnijih i frustrirajućih ortopedsko-traumatoloških ozljeda. Ako se ne liječe, te ozljede mogu dovesti do nestabilnosti, kroničnih bolova ili smanjene pokretljivosti ozlijeđene osobe. Bez pravilne njege, oni mogu značiti kraj obećavajuće sportske karijere ili silom prijevremeno umirovljenje radno aktivnog pacijenta.Rana dijagnoza, pravovremen i uspješno izveden operativni zahvat i izvanredne tehnike fizijoterapije omogućiti će pacijentu najbrži mogući oporavak i povratak svakodnevnim aktivnostima.

- Vrhunski liječnički tim Poliklinike Vitalis:
     dr.sc. Adnan Zubović
     dr.sc. Zdenko Ostojić
     dr.sc. Marko Ostojić
     dr. Darko Matić
     dr. Domagoj Perković

- Najčešće ortopedske operacije koje provodimo su: Artroskopija koljena, kuka, gležnja i lakta. Minimalno invazivna ugradnja endoproteze kuka. Ugradnja endoproteze koljena, kuka i ramena. Odstranjenje ozljeđenih meniskusa. Rekonstrukcije križnih ligamenata. Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta i rekonstrukcija anterolateralnog ligamenta. Operacije šake. Operacije stopala. Operacijsko liječenje prijeloma kostiju i brojni drugi zahvati koje uvodimo postepeno.Moderna infrastruktura i multidisciplinarni timovi.Liječnici Poliklinike Vitalis koriste minimalno invazivne postupke kad god je to moguće kako bi smanjili bol i ubrzali oporavak.Ako je neophodno primjenjuje se kirurško liječenje. Prije i nakon operacije, pomoć liječnika specijalista osposobljenih za internu medicinu, radiologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i liječnici iz drugih područja medicine i kirurgije pomažu bržem oporavku naših operiranih pacijenata.Operacije se izvode u modernim operacijskim dvoranama uz suvremene anesteziološke tehnike. Primjenjujemo opću, regionalnu i lokalnu anesteziju. Operacijske sale su opremljene i pokretnim rendgenskim aparatima tako da se svi operativni zahvati rade s vrhunskom preciznošću. Upotrebljavaju se implantati i endoproteze koji su posljednja riječ vrhunskih svjetskih tehnologija i koji su u proizvodnim programima najeminentnijih svjetskih tvrtki.

- Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar

+387 36 310 210
+387 63 222 739
www.poliklinikavitalis.com

Slične novosti
PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER
Kako biste dobili najnovije vijesti o zdravlju od naših stručnjaka!
newsletter
Vukovarska bb, Mostar 88000 Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
Budite slobodni i pišite nam na mail:
[email protected]
Copyright © 2023 PoliklinikaVitalis. All rights reserved.