ONO ŠTO VIDITE JE NAŠA KULTURA

A PRUŽANJE VRHUNSKE USLUGE JE NJEN GLAVNI DIO

Akademska medicina u Mostaru je počela sa radom 1997. godine osnivanjem Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru za čiji uspjeh su zaduženi profesori sa medicinskih fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Sarajevu i Splitu. U 17 godina postojanja Medicinskog fakulteta, u Mostaru su stasali vrsni stručnjaci iz raznih područja medicine, a svoje specijalističko obrazovanje su uglavnom završili u Hrvatskoj ili u ostalim zemljama Europske Unije.

Brzi tehnološki napredak u medicini zahtjeva stalna ulaganja u znanje, stručna usavršavanja i medicinsku opremu, što je u mnogo slučajeva neizvedivo u velikim bolničkim centrima. Zbog toga smo se odlučili pokrenuti POLIKLINIKU VITALIS koja će našim pacijentima ponuditi najmodernije dijagnostičke pretrage i preglede. Poliklinika Vitalis trenutno nudi preko 20 specijalističkih i subspecijalističkih pregleda, modernu radiološku dijagnostiku, te vrhunski opremljene dvorane za operativne zahvate.

SURADNJA I STALNO USAVRŠAVANJE

Jedna od velikih prednosti naše Poliklinike je izravna suradnja s kolegama na poznatim sveučilišnim bolnicama u Njemačkoj i Švicarskoj. Kod zahvata koji se ne izvode u BiH ili RH, našim pacijentima možemo organizirati liječenje na jednoj od stranih klinika s kojima imamo suradnju.

 

 

 

NAJBOLJA KARDIOLOŠKA DIJAGNOSTIKA U REGIJI OD ISTRE DO DUBROVNIKA

Odlična povezanost Mostara s hrvatskim autoputom A1 čini našu Polikliniku lako dostupnom za stanovnike iz okolice Splita, Makarske i Ploča. Autoput završava u samoj blizini Međugorja od kojega Vas dijeli svega 30 km regionalne ceste do Mostara. POLIKLINIKA VITALIS se nalazi u samome centru grada, Dubrovačkoj ulici u blizini bivše zgrade ZAP-a.

POSEBNA POZORNOST RDIOLOŠKOJ DIJAGNOSTICI
Ono što izdvaja ovu Polikliniku od drugih je to što posebnu pažnju pridajemo našoj radiologiji.
Najnovija magnetna rezonanca, MSCT uređaj, rendgen, mamograf i ultrazvučna dijagnostika čine jaku i modernu granu ove Poliklinike.
Svi uređaji su najbolji iz svoje klase te su namijenjeni svima koji ne mogu čekati duge liste čekanja u državnim bolnicama. Zbog toga, Poliklinika Vitalis svojim korisnicima nudi snimanja i procedure bez lista čekanja i u kratkom vremeno očitanje nalaza.
INSTITUCIJA KOJA POKRIVA SVE GRANE MEDICINE
Dužnost Poliklinike Vitalis je ta da stalno uvodimo nove suradnike i nove specijalnosti, tako da Vam je sve dostupno u našoj ustanovi, bez potrebe za dodatnim traženjem usluga po drugim mjestima.
mr. sc. Goran Đuzel, dr. med.
spec. kardiovaskularne kirurgije
DIREKTOR

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Mostaru 2004. godine, odlazi u Herzzentrum Berlin (Centar za Srce u Belinu) gdje započinje svoju specijalizaciju iz kardiokirugije koju završava 2011. godine. Od 2013. samostalno vodi odjel kardiokirurgije pri Sveučilišnoj bolnici u Mostaru.