Online
Odjel psihologije i psihijatrije
Katarina Mikulić Dujmović
mag. Psihologije

 

 

 

 

 

 

Kontakt informacije
Raspored termina
Katarina Mikulić Dujmović
mag. Psihologije

 

 

 

 

 

 

Školovanje
Filozofski fakultet UNSA
Magistrirala odsjek psihologije 2018. godine uz stručnu praksu i magistarski rad pod nazivom „Doprinos kognitivnih sposobnosti u objašnjenu smisla za humor“.
Radno iskustvo
U Poliklinici Vitalis radi psihološku pomoć i podršku u rješavanju psihičkih poteškoća, psihološko savjetovanje, psihoedukacije, rad na unapređenju sposobnosti i vještina, psihodijagnostiku, neuropsihološku procjenu i kognitivnu stimulaciju odraslih osoba.
Uz pomoć biofeedback i neurofeedback metode pomaže odraslima u redukciji stresa, poboljšanju pažnje, smanjenje apstinencijskih kriza, trening relaksacije.
Neurofeedback metodom sportašima pomaže u unapređenju fokusa i izvedbe te brži ulazak u zonu.
Uz pomoć biofeedback-a odražavaju se treninzi srčane varijabilnosti, treninge abdominalnog disanja, stres test, trening provodljivosti kože u svrhu smanjivanja napetosti i tjeskobe, te poboljšanje koncentracije i samoregulacije, pomoć u liječenju hiperhidroze i srodnih dermatoloških stanja.
Certifikati/nagrade
Završena edukacija (2020.) biofeedback i neurofeedback metode uz vodstvo Hrvatske udruge za biofeedback i primjenjenu psihofiziologiju (HUBIPP), MENS SANA I PAMEL, te stiče zvanje samostalnog terapeuta.
Trenutno završava drugi stupanj kognitivno bihevioralne terapije u Udruženju za psihološku procjenu, pomoć i savjetovanje – Domino u suradnji sa HUBIKOT-om.
PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER
Kako biste dobili najnovije vijesti o zdravlju od naših stručnjaka!
newsletter
Vukovarska bb, Mostar 88000 Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
Budite slobodni i pišite nam na mail:
[email protected]
Copyright © 2023 PoliklinikaVitalis. All rights reserved.